Heeft u ook een leuk spel? Deel hem mee met andere gebruikers

Spel Toevoegen

Drink it All

Eigenlijk heb je het spelverloop van dit spel helemaal in eigen hand, je bepaald namelijk zelf wat de regels van het spel zijn. Gaan jullie voor een rustig avondje, of wordt het een zware nacht voor een van de deelnemers?

Benodigdheden

  • Pakje spelkaarten
  • Glazen met drank

Uitvoering

Alle deelnemers gaan in een kring zitten en bepalen vooraf welke regel bij welke kaart hoort, die worden ook opgeschreven. Vervolgens krijgt iedereen een glas met drank, om tijdens het spel te gebruiken wanneer nodig.

Vervolgens pakken de spelers om de beurt een kaart, waarbij men verplicht is tot het uitvoeren van de daaraan gekoppelde opdracht. Toch is er een uitweg! Iedere speler mag namelijk maximaal drie opdrachten op rij weigeren, de vierde moet vervolgens altijd worden uitgevoerd. Wat ook mag, is dat je bijvoorbeeld een opdracht niet doet, maar de volgende wel, waarna je opnieuw drie niet doet.

Heb je vier opdrachten achter elkaar uitgevoerd, dan krijg je een joker. Deze kaart geeft je het recht om naar de wc te gaan! Let wel, voor je naar de wc gaat, dien je nog een glaasje of een grote slok te nemen.